Kan ik een verwijderde dienst herstellen

Gewijzigd op Wo, 9 Sep om 3:44 PM

Nee, zodra een dienst is verwijderd, kan deze niet meer worden hersteld. Je kunt verwijderde diensten echter wel bekijken in het bevestigingsoverzicht.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren