Nee, de planning wordt alleen aangepast door supervisors of medewerkers met toegang tot de Backoffice, dus je kunt zelf selecteren wie de planning mag bewerken.
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren