Kan ik meerdere diensten in bulk bewerken

Gewijzigd op Wo, 9 Sep om 3:36 PM

Ja! Hiervoor moet je:

(Stap 1) Zoek naar de diensten & Selecteer de bewerkingsoptie

Je moet:

  1. Ga naar PLANNING - Totaaloverzicht

  2. Filter de zoekopdracht om de gewenste resultaten te krijgen

  3. Selecteer de diensten die je wilt bewerken

  4. Druk op 'Bulk' en kies de gewenste optie


(Stap 2) Bewerk de diensten

(1) Medewerker opnieuw toewijzen

Je moet:

  1. De medewerker zoeken en selecteren die je opnieuw wilt toewijzen

  2. Op 'Herindeling bevestigen' drukken


(2) Bulk in te plannen

TIP: Voor deze optie moet je diensten hebben geselecteerd die 'In te plannen' zijn. Je kunt hierop filteren met de 'Gepland-schakelaar'

Nadat je de 'In te plannen' diensten hebt geselecteerd, moet je:

  1. Een medewerker selecteren

  2. De datum selecteren

  3. De starttijden van de diensten aanpassen

  4. De reistijd/buffer tussen de diensten aanpassen

  5. Planning opslaan

LET OP:

  1. Het aanpassen van de starttijd van een dienst past de eindtijd aan, waarbij de totale tijd ongewijzigd blijft.

Voorbeeld:

  • Starttijd - 12:00 / eindtijd - 14:00 / totaal = 2u

  • Stel de starttijd in op 11:45

  • Nieuwe starttijd - 11:45 / nieuwe eindtijd - 13:45 / totaal = 2u


  1. Het aanpassen van de starttijd van een dienst past de tijden aan van diensten erna of ervoor, op basis van de buffer

Voorbeeld:

  • InitiĆ«le gegevens:

Dienst 1: 12:00 - 14:00

Buffer: 15 min

Dienst 2: 14:15 - 15:15

  • Stel de starttijd van Dienst 1 in op 11:45

  • Nieuwe gegevens:

Dienst 1: 11:45 - 13:45

Buffer: 15 min

Dienst 2: 14:00 - 15:00


  1. Het bewerken van de buffertijd verplaatst alle diensten erna, waarbij hun totale tijd ongewijzigd blijft

Voorbeeld:

  • InitiĆ«le gegevens:

Dienst 1: 12:00 - 14:00

Buffer: 15 min

Dienst 2: 14:15 - 15:15

  • Stel de buffer in op 10 min

  • Nieuwe gegevens:

Dienst 1: 12:00 - 14:00

Buffer: 10 min

Dienst 2: 14:10 - 15:10


  1. Je kunt een automatische ruimte/buffer toevoegen tussen alle diensten. Hiervoor moet je:

Op 'Automatische ruimte' drukken

De tijd instellen

Op 'Accepteren' drukken


(3) Bulk verwijderen

Je moet:

  1. De diensten selecteren

  2. Op 'Verwijderen' drukken

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren