Hoe maak ik een werklocatie actief of inactief

Gewijzigd op Wo, 9 Sep om 2:02 PM

Activering

Je kunt een werklocatie ook activeren door een dienst aan te maken en hiervoor planning te genereren.

Beëindiging

(1)

Om een werklocatie op vergelijkbare wijze inactief te maken, moet je alle toekomstig gegenereerde planning van die werklocatie verwijderen. Dit kun je doen door de terugkerende planning te annuleren of de agenda-items te verwijderen.

(2)

Je kunt ook het contract van de werklocatie beëindigen (dit wordt geactiveerd met de datum waarop de werklocatie is aangemaakt). Om dit te doen moet je:

  • Ga naar Werklocaties

  • Open het profiel van jouw werklocatie

  • Druk op "Beëindiging"

  • Selecteer de datum

  • Selecteer een reden

  • Voeg eventueel notities toe

  • Opslaan

LET OP:

  • Dit sluit alle actieve diensten voor die werklocatie af

  • Je kunt de werklocatie in de toekomst opnieuw activeren via dezelfde knop

  • Je kunt ook de "contracteinddatum" instellen, maar dit heeft geen invloed op de werklocatie en dient meer als herinnering.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren