Ja! Wanneer je een dienst opent, heb je de volgende opties:
Dupliceren voor een andere medewerker

De tijd splitsen met een andere medewerker

TIP:
Als je een dienst hebt gedupliceerd of gesplitst tussen medewerkers en je wijzigingen aanbrengt bij één medewerker, kun je de wijzigingen automatisch kopiëren naar de andere medewerkers.

LET OP:
Vergeet niet op opslaan te drukken na eventuele wijzigingen
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren