Ja! Medewerkers kunnen op de hoogte worden gesteld van elke wijziging in hun planning (er wordt een dienst toegevoegd, het tijdsinterval wordt gewijzigd, de datum wordt gewijzigd).
Om dit in te schakelen moet je:
Naar Personeel - App-meldingen gaan
'Planning gewijzigd' inschakelen
Opslaan

Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren