Wordt de medewerker op de hoogte gesteld wanneer een dienst wordt verwijderd

Gewijzigd op Wo, 9 Sep om 3:54 PM

Nee, de medewerker wordt niet op de hoogte gesteld als een van hun diensten wordt verwijderd.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren